Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: welke Ajacieden mogen na interlandbreak aan de bak?

Voor fanatieke Ajacieden is de interlandperiode slechts een hinderlijke onderbreking van het eredivisieseizoen. Gelukkig gaat het balletje zaterdag weer rollen in de Johan Cruijff Arena. Welke spelers laat jij aantreden tegen Go Ahead Eagles?

30 september 2022 - 11:42
S11 Plaatje 1200
Fijn om Ajax weer aan het werk te zien! © AFC Ajax

Door de 2-1-nederlaag op bezoek bij AZ is Ajax zijn ongeslagen status in de eredivisie kwijt. De Amsterdammers moesten de koppositie op doelsaldo afstaan aan PSV. Door de interlandbreak duurde het even voordat de rug kon worden gerecht. Bleh!

Zaterdag om 20.00 uur mag Ajax dan eindelijk weer aan de bak. Daarbij is het altijd de vraag hoe de uitgevlogen internationals terugkeren. Zo zagen we Steven Berghuis met rugklachten uitvallen bij Oranje, terwijl Ahmetcan Kaplan eveneens met een blessure terugkeerde uit Turkije. Het is wachten op een medische update…

Los daarvan moeten er ook weer gewoon keuzes worden gemaakt. Devyne Rensch of Jorge Sánchez? Mohammed Kudus of Brian Brobbey? Bij Schreuders elf ben jij aan zet. Kom maar door met je ideeën. Met welke Ajacieden denk jij de koppositie binnen afzienbare tijd te kunnen heroveren?

Het is tijd voor actie. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Go Ahead en leef je uit!

Vergeet daarna niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #schreuderself. Dat is altijd voer voor discussie. En precies dat vinden we leuk. Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >