Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop SSC Napoli-uit

We maken ons op voor de volgende Europese awayday in de Champions League. Het uitduel met SSC Napoli staat gepland voor woensdag 12 oktober om 18.45 uur. Hier volgt informatie over de kaartverkoop!

23 september 2022 - 13:33
Napoli 1200
Het Stadio Diego Armando Maradona. © Pro Shots

Een voor Ajax cruciaal tweeluik met Gli Azzurri wacht. Napoli komt dinsdag 4 oktober eerst naar de Johan Cruijff Arena. Een week later al staat de return in Napels op het programma. Wij zijn serieus zwaar benieuwd hoe de twee confrontaties gaan verlopen!

Er zijn in totaal 2736 Ajacieden welkom in het uitvak van het Stadio Armando Maradona. Een kaartje kost 62,50 euro. Als je een seizoenkaarthouder met EU+ bent, kun je op zaterdag 24 september om 12.00 uur een ticket scoren. Seizoenkaarthouders met EU komen maandag 26 september aan de beurt, om 10.00 uur. Zie het volledige verkoopschema onderaan deze update.

Gekochte kaarten zijn strikt persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Heb je besteld? Dan is het verplicht om een extra formulier met persoonlijke gegevens in te vullen om je uiteindelijke wedstrijdkaart geldig te maken. Als dit niet gebeurt of de gegevens niet kloppen, dan kan dit duel niet worden bezocht. Over omwisselen wordt op een later moment gecommuniceerd.

Aanbevolen
#Kaartenjacht maandag van start, win tickets voor Ajax - Napoli!

Veiligheid in Napels
Bij eerdere wedstrijden van andere clubs in Napels bleek dat het wedstrijdbezoek voor supporters van de tegenpartij niet zonder risico is. Ajax raadt supporters dan ook met klem aan om niet herkenbaar als supporter over straat te gaan. Tevens raadt de club het reizen met (jonge) kinderen af.

De Napolitaanse politie heeft, voor de veiligheid van Ajaxsupporters, Stazione Marritima aangewezen als verzamelplaats. Vanaf hier vertrekken bussen naar het stadion. Deze rit neemt minimaal een uur in beslag. Ook na de wedstrijd rijden bussen weer terug. Verder is Ajax geïnformeerd dat er na de wedstrijd een lange ophoudprocedure kan gelden.

We begrijpen dat dit verre van ideaal is, maar raden iedereen aan gehoor te geven aan alle instructies. Ajax informeert alle supporters met een kaartje in aanloop naar de wedstrijd nader over de veiligheidssituatie en -procedures.

Italiaanse regelgeving rondom tickets
Zoals bij eerdere wedstrijden in Italië al is gebleken, is het een wettelijke vereiste dat wedstrijdkaarten op naam moeten worden gesteld. Voor het aankopen van tickets is het daarom zaak dat de voornaam, achternaam en geboortedatum zoals vermeld op het legitimatiebewijs overeenkomen met de gegevens in je Mijn Ajax–account.

Zorg er verder voor dat je Mijn Ajax-account is geverifieerd met je (eigen) legitimatiebewijs via iDIN of Mitek. Als de gegevens niet corresponderen, kan de toegang tot het stadion worden geweigerd. Het kan zijn dat Ajax na de verkoop nog moet vragen om aanvullende persoonsgegevens, zoals geboorteplaats. Dit is volgens de Italiaanse regelgeving verplicht.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >