Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

#Kaartenjacht maandag van start, win tickets voor Ajax - Napoli!

Is de auto volgetankt? Staat je fiets al klaar? Mooi, want op maandag 26 september volgt een nieuwe editie van #Kaartenjacht! We maken tien SV Ajax-leden blij met een setje kaarten voor Ajax - SSC Napoli.

19 september 2022 - 13:57
Banner 2223 800 (1)
Weet jij ons te vinden? © SV Ajax

Het Champions League-duel in de Johan Cruijff Arena wordt op dinsdag 4 oktober om 21.00 uur gespeeld. Jij kunt daarbij zijn, want kaartjes voor deze wedstrijd kunnen exclusief door leden van SV Ajax worden gewonnen! Je moet er wel je luie stoel voor uit. De kaarten zijn op verschillende locaties in het land te winnen.

We delen dagelijks, van maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september, drie hints per locatie. Dit doen we via onze sociale mediakanalen. De hints leiden je naar een bepaalde plek ergens in Nederland. Dit kan binnen de grenzen van het land werkelijk overal zijn!

Op de betreffende locatie is een medewerker van SV Ajax aanwezig. Weet jij dankzij die hints onze medewerker te vinden en ben je als eerste daar? Dan verdien je twee kaartjes voor Ajax - Napoli. We spelen iedere dag twee rondjes van #Kaartenjacht.

We vragen je op de locatie een bewijs te laten zien van je lidmaatschap. Zorg er daarom voor dat je je clubcard in je portemonnee steekt en meeneemt, evenals een legitimatiebewijs. Pietje kan niet met de clubcard van Klaasje komen aanzetten. Als Pietje kaartjes wil winnen, moet Pietje zelf naar de betreffende locatie komen.

Als je recent lid bent geworden en nog niet in bezit bent van de clubcard, willen we graag de welkomstmail zien in combinatie met een legitimatiebewijs. Leden van de Ajax Kids Club zijn uitgesloten van deelname, de winnaars moeten twaalf jaar of ouder zijn.

Als meerdere kandidaten zich precies tegelijkertijd op de locatie melden, wordt de winnaar bepaald aan de hand van een benaderingsvraag. Dit klinkt misschien een beetje formeel allemaal, maar we willen graag dat de kaartjes bij de juiste Ajacied terechtkomen. Logisch, toch?

De winnaar krijgt niet direct de kaartjes overhandigd. Wij zorgen dat deze tijdig in de Ajax-app verschijnen. Zorg dus wel dat je een geverifieerd Mijn Ajax-account hebt. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >