Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win unieke reis door prijzenkamer van Ajax!

We hebben iets leuks! In samenwerking met Ajax nodigen we vijftig leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare uit voor een unieke reis door de prijzenkamer van onze mooie club. Dit alles staat op de rol voor woensdag 31 augustus om 18.30 uur.

10 augustus 2022 - 11:14
Bekers 1200
Deze bekers kennen we natuurlijk maar al te goed! © AFC Ajax

Heb jij ruimte in je agenda? Mooi, zorg dan dat je kans maakt op deze unieke ervaring in de Gallery of Fame in de Johan Cruijff Arena. Als je wint, dan nodigen we jou uit in de prijzenkamer waar veel van Ajax’ trofeeën staan tentoongesteld. Er is veel te leren over de roemrijke historie van ons cluppie. Dat kan op een leuke manier.

We vonden niemand minder dan Heini Otto bereid om alle winnaars te ontvangen. Hij kan als geen ander op boeiende wijze vertellen over Ajax. Hij doet dat een uur lang vol enthousiasme, dus wees je ervan verzekerd dat je dingen hoort over je club die voor jou nieuw zijn. Hoe tof is dat?

We kunnen deze prijs aanbieden omdat wij vorig jaar onze seizoenkaarten volledig doneerden aan Ajax. In ruil daarvoor mogen we samen met de club vijftig van onze leden blij maken met deze unieke ervaring.

Heb jij zin om hierbij te zijn? Geef dan vóór woensdag 17 augustus het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag. We nemen contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax won het vaderlandse bekertoernooi in 2006 na een 2-1-finalezege op PSV in De Kuip. Welke sponsornaam droeg het bekertoernooi in dat jaar?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >