Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen hebben Utrecht-uit als bestemming [VOL]

Ajax neemt het op zondag 28 augustus om 12.15 uur op tegen FC Utrecht. Er zijn 1200 Ajacieden welkom in het uitvak van Stadion Galgenwaard. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting de Domstad!

13 augustus 2022 - 09:57
Bussenutraja800
Onze bussen rijden op de heenweg verplicht via de Arena. © De Brouwer

Onze busreizen voor Utrecht-uit zijn helemaal volgeboekt!

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Utrecht. 

Voor dit uitduel is sprake van een verplichte buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht. 

Het is goed om te weten dat onze SV Ajax-bussen vanwege de gemaakte afspraken in het vooroverleg op de heenweg verplicht via de Johan Cruijff Arena rijden. Supporters moeten daar eerst uitstappen en via de tourniquets naar binnen, om vervolgens weer in de bus te stappen. Op de terugweg rijden de bussen direct naar plaats van bestemming.

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Inschrijven kan tot en met dinsdag 16 augustus. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Onze busreizen voor Utrecht-uit zijn helemaal volgeboekt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >