Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: oefenduel met Shakhtar Donetsk live op Ziggo Sport

Voordat het seizoen officieel wordt afgetrapt, wacht Ajax nog één laatste oefenwedstrijd. Daarin is Shakhtar Donetsk de tegenstander. Het balletje gaat dinsdag om 20.00 uur rollen in de Johan Cruijff Arena. Met deze TV-tip mis je niks van het benefietduel.

26 juli 2022 - 08:58
Tvtipfra800
Welke rol is er voor dit duo weggelegd? © AFC Ajax

We verwachten dat Remko Pasveer, Jurriën Timber en Antony hun eerste minuten gaan maken. Dat was tegen Eintracht Frankfurt al de bedoeling, maar door dat duel ging een streep. Tegen Shakhtar wacht een herkansing. En wie weet zien we nieuwkomer Calvin Bassey ook aan het werk! 

Alle reguliere kaarten voor het duel met Shakhtar zijn uitverkocht. Dat is mooi nieuws! Niet in het stadion? Dan kun je de verrichtingen van Ajax ook via het open kanaal van Ziggo Sport volgen. In dit lijstje check je op welk kanaal je de zender vindt. 

Aanbevolen
Schreuders elf: welke Ajacieden kies jij voor laatste test?

Ook als je geen abonnement op Ziggo Sport hebt, hoef je niks te missen. Je kunt de wedstrijd bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en volg je Ajax via een livestream, die je op je mobiel, pc of televisie afspeelt. 

Wij van Ajax Life zijn ook aanwezig in de Arena. We houden je graag op de hoogte via TwitterFacebook en Instagram. Natuurlijk lees je na afloop het wedstrijdverslag op deze website.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >