Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: welke Ajacieden kies jij voor laatste test?

Nog heel eventjes geduld, Ajacieden. De bal gaat bijna weer rollen voor het echie! Maar voordat de strijd om de Johan Cruijffschaal losbarst, staat Ajax nog één laatste test te wachten. Welke elf spelers stuur jij tegen Shakhtar Donetsk het veld in?

25 juli 2022 - 09:14
S11ajasha800
Het is weer puzzelen geblazen! © AFC Ajax

De voorbereiding staat in het teken van fit worden, het goede gevoel kweken en… oefenen! Precies dat is wat Ajax de afgelopen weken veelvoudig heeft gedaan, met Shakhtar als laatste test richting de officiële start van het nieuwe seizoen.

We kunnen ons best voorstellen dat ook jij er weer moet inkomen. Met wat? Met Schreuders elf natuurlijk! Daarom is het goed voor het benefietduel met de Oekraïners weer even warm te draaien, voordat het er tegen PSV écht om gaat.  

Dit onderdeel in onze app heeft inmiddels een update gehad. Een andere naam, maar met het vertrouwde recept. Verder is de namenlijst opgeschoond. We gebruiken momenteel nog wel de rugnummers van vorig seizoen, terwijl teruggekeerde of nieuwe spelers het tijdelijke cijfer ‘99’ hebben gekregen.

Goed, nu is het tijd aan de slag te gaan! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het oefenduel met Shakhtar en leef je uit.  

Vergeet daarna niet om jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #schreuderself. We gokken zomaar dat jouw opstelling voor een stukje discussie zorgt. En discussiëren met je medesupporters is altijd goed!

Whatsapp Image 2022 07 25 At 9.13.21 AM

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >