Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Drie coronagevallen maken abrupt einde aan trainingskamp Ajax

Het zit Ajax het afgelopen halfjaar niet mee met trainingskampen. In de winterstop drong het coronavirus in Portugal de selectie binnen en deze week liep de club vertraging op voor de reis naar Oostenrijk. Ajax moet nu weer abrupt een einde maken aan een trainingskamp.

23 juli 2022 - 09:52
Trainingskampeinde800
Het drietal Ajacieden reist per auto terug. © AFC Ajax

Tijdens de testronde van vrijdagavond kwamen drie coronagevallen aan het licht. Er werd vervolgens contact opgenomen met Eintracht Frankfurt, de geplande sparringpartner van Ajax. Uit voorzorg is besloten het oefenduel van zaterdag niet door te laten gaan.

De selectie en staf keren zoals gepland op zaterdag huiswaarts, maar doen dat zonder de drie positief geteste Ajacieden. In tegenstelling tot het trainingskamp in Portugal heeft de ploeg in Oostenrijk een hele week kunnen trainen, maar zo’n abrupt einde is nooit fijn.

Ajax speelt dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, waarna over een week de strijd om de Johan Cruijffschaal losbarst.

Aanbevolen
Een ideale basiself bestaat niet voor Schreuder

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >