Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wil Antony niet laten gaan en kijkt naar extra spits

Ajax roert zich flink op de transfermarkt. Calvin Bassey is gepresenteerd, terwijl de komst van Brian Brobbey en Francisco Conceição zo goed als rond is. Gerry Hamstra stelt echter nog niet klaar te zijn op de transfermarkt.

20 juli 2022 - 17:59
Hamstraantony800
Dit duo kent een drukke zomer. © AFC Ajax

Het is geen geheim dat Ajax druk bezig is Brobbey en Conceição naar Amsterdam te halen. Of het duo nog aansluit bij het trainingskamp in Oostenrijk kon Hamstra niet zeggen, maar de transfers bevinden zich volgens hem al wel ‘in de afrondende fase’.   

Daarmee is Ajax nog niet uitgewinkeld. “We kijken nog naar een targetman,” antwoordt Hamstra op een vraag van Ajax Life, waarna hij toevoegt dat de voorbereiding wordt gebruikt om uit te vinden of er op rechtsback ook nog iemand bij moet. Wat betreft keepers is de groep compleet.

Aanbevolen
Hamstra legt uit waarom Ajax flink bedrag neerlegt voor Bassey

Ondertussen probeert Ajax de kern van de selectie bij elkaar te houden. De naam van Antony wordt regelmatig genoemd in de dagelijkse transfergeruchten, maar als het aan Hamstra ligt, gaat er een hek met een groot slot om de spelersgroep. “We willen dit team bij elkaar houden. Dat is de intentie.”

Toch houdt Hamstra een slag om de arm. Ook hij weet dat alles mogelijk is in de knotsgekke voetbalwereld. “Je kunt niet alles in beton gieten, dat heb ik inmiddels wel geleerd. Maar we willen voor aankomend seizoen een goede groep neerzetten. Dat betekent dat we deze jongens dolgraag willen houden.”

Aanbevolen
Hamstra geeft inkijkje in megadeal rond Martínez

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >