Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorbereiding Ajax krijgt steeds meer vorm

Veel supporters verlengden hun seizoenkaart al en kijken reikhalzend uit naar seizoen 2022/2023. Bij de club krijgt de voorbereiding op een nieuwe voetbaljaargang ook steeds meer vorm. Lees maar!

08 juni 2022 - 15:13
Voorbereiding 1200
Een verblijf in De Lutte levert vaak uitstekende foto’s op. © AFC Ajax

Voor een deel van de A-selectie start de voorbereiding op maandag 20 juni. Het gaat hier om de niet-internationals, aangevuld met spelers van Jong Ajax. Zoals gebruikelijk staan de eerste twee dagen in het teken van verschillende testen. De eerste buitentraining onder leiding van Alfred Schreuder staat voor woensdag 22 juni gepland.

Ajax reist ook weer af naar De Lutte in Overijssel voor een trainingsweek. De spelers en de technische staf arriveren daar op maandag 27 juni, om er op zondag 3 juli weer uit te checken. Ongetwijfeld staan er ook een aantal oefenduels op de agenda, maar daarover later vast meer.

Er staat eveneens weer een weekje Oostenrijk op het programma: van zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli bereidt Ajax zich in de alpenlucht verder voor op seizoen 2022/2023. In Oostenrijk staat alvast één oefenduel geagendeerd tegen Red Bull Salzburg. Deze wedstrijd wordt dinsdag 19 juli om 18.00 uur gespeeld in Saalfelden.

Ajax benadrukt dat alle bovengenoemde data en tijden onder voorbehoud zijn van wijzigingen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >