Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een speciaal Ajaxshirt met krabbel van Lucky!

We hebben leuk nieuws. Lucky heeft namelijk een gesigneerd Ajaxshirt in de kast liggen. De mascotte wil dit unieke exemplaar graag weggeven aan een lid van de Ajax Kids Club. Gaaf, hè? Daarom hebben we een mooie prijsvraag voor jullie bedacht!

13 mei 2022 - 11:54
Lucky 30 1200
Jij maakt kans om dit unieke shirt te winnen! © De Brouwer

Onze vrolijke lynx ligt momenteel lekker onderuitgezakt op de bank. Lucky is namelijk best moe van al het feesten. Eerst vierden wij onze dertigste verjaardag en een paar dagen later werd Ajax voor de 36ste keer landskampioen. Dubbel feest dus!

Gelukkig is er nu wat tijd om bij te komen, want het seizoen is bijna ten einde. Lekker wegdromen over de schaal! Dat soort rustmomentjes leiden soms ook tot hele leuke ideeën. Lucky droeg tijdens onze feestweek een speciaal thuisshirt en onze pluizige mascotte heeft bedacht om dit bijzondere kledingstuk weg te geven!

Aanbevolen
Geef je op voor de Kids Club persconferentie met Ajax Vrouwen!

Klinkt gaaf, toch?! Als lid van de Ajax Kids Club maak je kans op deze toffe prijs. Op de achterkant van het shirt staat het rugnummer 30, met daarboven de tekst ‘SV Ajax’. Een heus feestshirt dus.

Het gaat om maatje XL. Dat is voor jezelf misschien wat groot, maar je kunt het shirt natuurlijk ook inlijsten en aan de muur hangen. Lucky zet er bovendien nog een krabbel op!

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je natuurlijk wel wat doen. Namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met zondag 22 mei. Een dag later nemen we contact op met de gelukkige winnaar. Succes!

Prijsvraag: Ajax is voor de 36ste keer landskampioen, maar in welk jaartal wonnen de Amsterdammers voor het eerst de landstitel?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Deze prijsvraag is voor alle leden van de Ajax Kids Club

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >