Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Geef je op voor de Kids Club persconferentie met Ajax Vrouwen!

Ieder jaar is het weer tof als we een Ajax Kids Club persconferentie mogen aankondigen. Goed nieuws, want ditmaal doen we het zelfs een tweede keer. Op woensdag 25 mei kun jij vier speelsters van Ajax Vrouwen van alles vragen!

10 mei 2022 - 10:54
Persco Kids 1200
Kruip in de huid van een razende reporter en leef je uit! © Pro Shots

Ben jij een nieuwsgierig Ajaxsupportertje en kun je originelere vragen verzinnen dan de journalisten op televisie? Dan is dit evenement helemaal jouw ding! Kruip in de huid van een razende reporter en beleef een dag om nooit te vergeten.

We zoeken tien Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die zin hebben om naar de Johan Cruijff Arena te komen voor een extra editie van de Ajax Kids Club persconferentie. Ditmaal is het de beurt aan de speelsters van Ajax Vrouwen om aan te schuiven voor de leukste persco van Nederland!

Welke ‘Amsterdames’ van de partij zijn, blijft nog even een verrassing, maar we kunnen je garanderen dat het leuk wordt! De persco wordt gehouden op woensdag 25 mei in de Johan Cruijff Arena. De prijswinnaars worden om 14.00 uur verwacht en krijgen eerst een rondleiding door het stadion. Gaaf! Daarna volgt in de persruimte het grote moment.

Om kans te maken op deze supertoffe ervaring, moet je natuurlijk wel iets doen.

Bedenk jouw allerleukste, grappigste, brutaalste of meest creatieve vraag en vul die in op onderstaand formulier. Tip: wees origineel!

Geen vraag is immers te gek. Dat hebben we de afgelopen jaren wel gezien! Je kunt jouw vraag insturen tot en met zondag 15 mei. Een dag later nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

  • Het formulier kon tot 15-5-2022 23:59:00 worden ingevuld

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >