Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes juichen erop los bij Ajax Kids Tour in Barneveld!

Iedere Ajax Kids Tour worden we weer verrast door het enorme enthousiasme van de Ajaciedjes in het gehele land. Op bezoek bij SDV Barneveld was dat niet anders. Bekijk de foto’s maar!

06 mei 2022 - 10:42
Hoofdplaat Barneveld 1200
In Barneveld weten ze wel hoe je een doelpunt moet vieren! © Pro Shots

Heeft Lucky nog geen spierpijn? Je zou het toch denken. Onze vrolijke lynx staat deze week bijna dagelijks op het voetbalveld. Het is meivakantie, dus er zijn altijd wel vriendjes en vriendinnetjes die zin hebben om een balletje te trappen. En laten we wel wezen, daar krijg je nooit genoeg van!

Woensdag zette de officiële spelersbus van Ajax daarom koers naar Barneveld. Lucky zat vanzelfsprekend achter het stuur, maar op de overige stoeltjes troffen we ook de professionele trainers van Players United en alle materialen om toffe voetbalspellen uit te zetten.

Aanbevolen
Stoere Ajaciedjes leven zich uit tijdens Ajax Kids Tour bij ASV Dronten!

Uiteraard met als doel om er weer een actieve voetbaldag van te maken. Lekker sportief bewegen met leeftijdsgenootjes, competitieve spelletjes spelen, babbelen over Ajax, de spelersbus bekijken, lachen, gieren en brullen. Het kan allemaal niet op, want dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro.

Weet je waar ze in Barneveld ook heel goed in zijn? Juichen! Het ene Ajaciedje vierde een doelpunt nog mooier dan de ander. Onze fotograaf van Pro Shots legde deze vrolijke momenten haarfijn vast en wij verzamelden de leukste kiekjes in onderstaand fotoverslag.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >