Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Stoere Ajaciedjes leven zich uit tijdens Ajax Kids Tour bij ASV Dronten!

Krijgen jullie ook geen genoeg van al die vrolijke beelden van de Ajax Kids Tours? Wij ook niet! Dinsdag was Lucky samen met zijn vriendjes en vriendinnetjes te gast bij ASV Dronten. Natuurlijk schoot onze fotograaf weer geweldige plaatjes!

05 mei 2022 - 15:32
Stoer 1200
Ajaciedjes zijn niet alleen vrolijk, maar ook heel stoer! © Pro Shots

Het is meivakantie en dus heeft Lucky volop tijd om leuke dingen te doen. Je kunt dan natuurlijk de televisie aanzetten of een computerspel spelen, maar onze vrolijke lynx gaat liever voetballen. Met jullie! Dat is niet alleen sportief en gezond, maar ook hartstikke leuk.

Voetbalspelletjes spelen met leeftijdsgenootjes, lekker babbelen over Ajax en vooral heel veel plezier maken. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. Afgelopen weekeinde ontving Lucky vele Ajaciedjes op de velden van De Toekomst. Dat noemen we een thuiswedstrijd, maar onze mascotte trekt ook graag het land in.

Aanbevolen
Dikke pret met Lucky bij Ajax Kids Tour in Lisse

Dinsdag zette de spelersbus van Ajax daarom koers naar Dronten. In Flevoland wonen immers ook heeeel veel supporters van onze mooie club. Honderden Ajaciedjes werkten zich in het zweet en hadden dikke pret.

We houden van die lachende gezichten, maar jullie kunnen ook heel stoer zijn! Kijk maar naar bovenstaande foto. Onze fotograaf van Pro Shots schoot nog veel meer toffe beelden. Die kiekjes hebben we weer verwerkt in een fijn fotoverslag!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >