Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dikke pret met Lucky bij Ajax Kids Tour in Lisse

Lekker voetballen met vriendjes en vriendinnetjes. Dat is de favoriete hobby van Lucky. Onze vrolijke lynx trekt daarom regelmatig het land in. Bij de Ajax Kids Tour in Lisse was het dan ook weer dikke pret. Bekijk de foto’s maar!

03 mei 2022 - 11:34
AKT Lisse 1200
Wow, dat zijn veel handjes! © De Brouwer

De meivakantie is het ideale moment om leuke dingen te doen. Dat laat Lucky zich geen twee keer zeggen! Voetbalschoenen aan, een mooi wit-rood-wit shirt om de schouders en het veld op. Wie wil dat niet?

De vraag stellen, is ‘m beantwoorden. Bij FC Lisse waren maandag een paar honderd Ajaciedjes van de partij om met elkaar een heerlijke dag te beleven. Onder begeleiding van professionele trainers werden weer tal van voetbalspelletjes gespeeld. Dat leverde veel lachende gezichten op.

Aanbevolen
Ajaciedjes ontmoeten helden tijdens Ajax Kids Tour op De Toekomst!

Precies zoals we het graag zien. Lekker een balletje trappen en vooral veel plezier maken. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. Lucky deelde weer veel high-fives uit en de fotocamera’s klikten er lustig op los.

Niet alleen de mobiele camera’s van de trotse ouders langs de lijn, maar ook de professionele camera van onze fotograaf De Brouwer. Daardoor hebben we weer een vrolijk fotoverslag voor je in elkaar kunnen knutselen!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >