Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes ontmoeten helden tijdens Ajax Kids Tour op De Toekomst!

Hoe gaaf is het om te mogen voetballen met je Ajaxhelden? Voor 240 leden van de Ajax Kids Club werd die droom zondag werkelijkheid. Zij deden mee aan de Ajax Kids Tour op sportpark De Toekomst en werden plots verrast met een bezoekje van enkele Ajaxspelers. Bekijk de foto’s maar!

02 mei 2022 - 12:06
Hoofdfoto AKT Toekomst 1200
Klaiber trapt lekker een balletje mee op De Toekomst. © De Brouwer

De omstandigheden konden simpelweg niet beter. Onder een stralend lentezonnetje verzamelden de Ajaciedjes zich op de velden van De Toekomst. Dat noemen we een thuiswedstrijd! De sfeer was dan ook opperbest. Onder de rook van de Johan Cruijff Arena stonden tal van toffe voetbalspelletjes op het programma.

De bonte verzameling aan Ajaxshirts, volle voetbaltasjes en mooi opgepoetste schoenen, maakten al snel duidelijk dat iedereen goed voorbereid was. Klaar voor een potje voetbaldarts, een conditie-oefening of een ouderwets partijtje. Lekker lol maken met leeftijdsgenootjes, dat is immers het belangrijkste tijdens een Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. 

Aanbevolen
Verrassing! SV Ajax sleutelhanger is naar je onderweg!

Natuurlijk was Lucky ook van de partij. Onze vrolijke lynx sloot niet alleen aan bij de warming-up, maar bleek zelfs een aardig balletje te kunnen trappen. Of dat allemaal nog niet genoeg was, werden de deelnemertjes verblijd met een verrassingsbezoek van meerdere Ajaxspelers. Tof!

Perr Schuurs gaf hier en daar de nodige tips, terwijl Przemyslaw Tyton bekeek hoe talentvol onze Ajax Kids Clubleden zijn. En Sean Klaiber? Die voetbalde gewoon lekker mee! Natuurlijk werden er ook nog handtekeningen gescoord.

Onze fotograaf De Brouwer bracht de feestelijke dag in beeld. Op onderstaande kiekjes zie je alleen maar vrolijkheid!

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >