Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verrassing! SV Ajax sleutelhanger is naar je onderweg!

Supportersvereniging Ajax bestaat dit seizoen dertig jaar. We hangen gedurende de hele week slingers op. We trappen de feestweek af met een cadeautje voor al onze leden. Hou je brievenbus maar goed in de gaten, want er is een SV Ajax sleutelhanger naar je onderweg!

02 mei 2022 - 07:39
Sleutelhangers800
Ta-da, dit is ‘m dan! © Ajax Life

Wie jarig is, trakteert. Onze vereniging viert op zaterdag 7 mei zijn dertigste verjaardag. Dat vieren we niet alleen met een feestweek vol prijsvragen, maar ook met een cadeautje voor onze leden. 

Je hebt de afgelopen dagen misschien wel beelden voorbij zien komen op onze sociale mediakanalen van fabriekshallen, machines en ijzeren plaatjes. Een kijkje achter de schermen, waarin een heuse verrassing in de maak was. 

De verrassing is inmiddels bekend: we hebben een toffe sleutelhanger voor je laten maken. Op de ene zijde zie je het oude logo, terwijl je op de andere kant het moderne logo spot. Het beste van twee smaken!

De sleutelhangers vallen in de week van 3 tot en met 7 mei op de deurmat bij alle leden van SV Ajax die woonachtig zijn in Nederland en België. Jong of oud, dat maakt niet uit. Iedereen krijgt een presentje thuisgestuurd, ook als er meerdere leden op hetzelfde adres wonen. 

In sommige gevallen wordt de sleutelhanger pas na 7 mei bezorgd. Drukte bij de post, dat werk. Mocht je na 15 mei nog steeds niks hebben ontvangen, stuur dan even een mailtje naar organisatie@svajax.nl

Oh ja, laat het vooral zien als je jouw hanger aan je sleutelbos hebt toegevoegd, of als je het cadeautje ergens anders een mooi plekje hebt gegeven. Je kunt fotootjes met ons delen via TwitterInstagram en Facebook.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >