Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win interview met Timber na training!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want wij zoeken een Ajaxsupportertje dat graag langskomt om Jurriën Timber te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte blad van de Ajax Kids Club! Heb jij daar wel zin in? Lees dan snel door!

06 april 2022 - 13:46
Timber 1200
Welke vragen vuur jij op Jurriën af? © AFC Ajax

Bij Ajax lopen ontzettend veel goede voetballers rond. De twintigjarige Timber is zeker een van die spelers. Heb jij zin om de verdediger te interviewen? Kom dan snel in actie en wie weet mag jij hem straks alles vragen wat je maar wilt.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Jurriën te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een gezellig vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supervet, toch?

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt, zorgen we ook dat er mooie foto's worden gemaakt. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes thuisgestuurd.

Aanbevolen
Volg Lucky en Ajax Kids Club via Instagram!

Let wel even goed op, het interview vindt sowieso op een doordeweekse dag na de training plaats. Dat is meestal rond 12.00 uur. Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon nog op school, maar onze ervaring is dat een leerling er voor zo'n leerzaam interview best even op uit mag. De precieze datum is nog niet bekend, daarover is met de winnaar op een later moment contact.

Duidelijk? Mooi! Wie weet word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes. Verzin dus snel een toffe en vooral originele vraag en wie weet mag jij die (en andere vragen) aan Jurriën stellen.

Je kunt jouw vraag (met je achtcijferige lidnummer) insturen tot en met dinsdag 12 april via kidsclub@svajax.nl.

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Tot het einde van het seizoen betaal je slechts 7,50 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >