Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax 1 én Ajax Vrouwen tegen PSV in bekerfinale!

Het is zaak dat Ajax zondag de KNVB-bekerfinale wint ten koste van PSV. Een dag later neemt Ajax Vrouwen het eveneens op tegen de Eindhovense ploeg in de strijd om de dennenappel. Check hier hoe je niks van dat alles mist!

15 april 2022 - 14:41
Tvtipbekerfinale800
Hier is het allemaal om te doen. Twee keer liefst! © Pro Shots

Er zijn 17.500 Ajacieden van de partij in De Kuip, maar ook als je niet richting Rotterdam reist, is het mogelijk de finale rechtstreeks te volgen. Hou er alvast rekening mee dat de eindstrijd om 18.00 uur losbarst. Zorg dus dat je er klaar voor bent!

De voorbeschouwing begint al om 16.00 uur op ESPN 1. Geen abonnee? Zoek dan naar het open kanaal van FOX. Als je televisie afneemt bij Ziggo, moet je afstemmen op kanaal 11. Zit je bij KPN? Schakel dan naar kanaal 16. In dit lijstje vind je het volledige zenderoverzicht.

Er zijn meer manieren om de verrichtingen van Ajax in de gaten te houden, bijvoorbeeld via NPO Radio 1. Daar zitten ze rond de aftraptijd klaar om jou op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in De Kuip. Je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE

Aanbevolen
Ten Hags elf: met welke Ajacieden ga jij op bekerjacht tegen PSV?

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife zijn aanwezig in De Kuip en houden je op de hoogte via deze site, TwitterInstagram en Facebook.

Is dat alles? Zeker niet! We hebben het nog niet gehad over de bekerfinale van de vrouwen. Ook de ‘Amsterdames’ nemen het tegen PSV op in de strijd om de dennenappel. Dit duel wordt gespeeld in het Goffertstadion, op maandag 18 april om 14.30 uur.

Ook hier hoef je niks van te missen. Als je rond de aftrap je televisie afstemt op ESPN 1, komt alles goed. Mocht je ook de bespiegelingen vooraf willen checken, schakel dan een halfuurtje eerder in.

Hopelijk hebben we twee keer wat te vieren!

Check onze podcast over bekerfinale!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >