Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden ga jij op bekerjacht tegen PSV?

Ajax gaat zondag op jacht naar de eerste hoofdprijs van het seizoen. Na de eerdere eindzeges in 2019 en 2021 hoopt Erik ten Hag zijn derde KNVB-beker in Amsterdamse dienst bij te schrijven. Help jij de trainer een handje?

15 april 2022 - 12:26
Martinez Training 1200
Martínez lijkt op tijd fit voor de bekerfinale. © AFC Ajax

We zagen op de trainingsfoto’s van Ajax veel lachende gezichten voorbijkomen. Dat stemt ons vrolijk, maar waar we nog veel blijer van worden, zijn de spelers die op de foto’s staan. Uit de plaatjes bleek dat Lisandro Martínez, Noussair Mazraoui en Nico Tagliafico ‘gewoon’ op het trainingsveld stonden.

Het trio kampte met verschillende blessures en kwaaltjes, maar Martínez en Mazraoui zijn sowieso fit voor de finale tegen PSV. Achter de naam van Tagliafico staat nog wel een vraagteken. Ten Hag heeft dus weer wat meer mogelijkheden om zijn strijdplan te optimaliseren. Wij zijn echter ook benieuwd naar de keuzes die jij maakt.

Aanbevolen
KNVB blokkeert 214 kaartjes bekerfinale wegens dubieuze doorverkoop

Het lijkt logisch om met Jurriën Timber en Martínez het vertrouwde verdedigingsduo in ere te herstellen, maar misschien denk jij daar wel anders over. Kies je op de rechtsbuitenpositie voor Steven Berghuis, of ga je voor een verrassing? Misschien zijn er wel drie Mo’s beschikbaar, met Kudus, Daramy en Ihattaren.

Ihattaren? Zou zomaar kunnen. Ook hij stond op de trainingskiekjes van Ajax. Ten Hag wilde er niks over kwijt. Een basisplaats krijgt hij vast niet, maar een plek in de wedstrijdselectie zou al een toffe beloning zijn voor de voormalig PSV’er. We kunnen niet in het hoofd van Ten Hag kijken, maar jij kunt natuurlijk wel jouw mening geven! Ook over Andre Onana, waar de trainer op voorhand helemaal niks over kwijt wilde.

Open snel onze Ajax Life-app, of download deze wanneer je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met PSV en leef je uit!

Denk je een winnend elftal te hebben samengesteld? Mooi, dan is het zaak om jouw opstelling op socials te knallen, voorzien van #tenhagself. Dan hebben wij weer iets om over te discussiëren en dat vinden we leuk. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >