Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

KNVB blokkeert 214 kaartjes bekerfinale wegens dubieuze doorverkoop

De KNVB laat weten 214 toegangsbewijzen te hebben geblokkeerd voor de bekerfinale tussen PSV en Ajax. Het gaat om kaartjes die via niet officiële verkoopkanalen zijn verkocht.

15 april 2022 - 11:41
Block 1200
Kaartjes kopen via dubieuze kanalen levert risico’s op. © De Brouwer

Het spant er zondag om wie van de twee rivalen beslag legt op de dennenappel. Feit is dat 214 mensen die een kaartje hebben gekocht, de wedstrijd niet kunnen bijwonen. Zij komen De Kuip niet in. De lijst met geblokkeerde tickets is hier te zien.

Staat jouw kaartje op de lijst? Dan kom je het stadion zondag niet in. Het gaat om kaartjes die over de toonbank gingen via onder meer voetbaltrips.com, number1-voetbalreizen.nl, voetbalticketshop.nl en viagogo.com. Vaak voor veel te veel geld.

Aanbevolen
Voetbalweer als graadmeter voor finalekoorts

Wat te doen als jouw kaart is geblokkeerd door de bond? Dan is het advies contact op te nemen met de organisatie waar je jouw kaartje hebt aangeschaft. Het geld dat je hebt betaald voor de geblokkeerde kaartjes moet je dan trachten terug te vorderen, zo stelt de KNVB.

De voetbalbond adviseert kaartjes altijd via de officiële kanalen te kopen, zoals wij dat rond kaartverkoop bij Ajax ook altijd aanraden. Via andere kanalen een kaart kopen, levert risico’s op. Je betaalt bijna altijd veel te veel en het kan dus ook nog eens zijn dat je kaartje wordt geblokkeerd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >