Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lucky zoekt mascottes voor Ajax - Heerenveen!

Lucky vindt het iedere thuiswedstrijd tof om samen met de spelers op het veld te staan. Nog leuker wordt het als er ook leden van de Ajax Kids Club bij zijn. Daarom is onze vrolijke lynx weer op zoek naar enthousiaste mascottes voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen op woensdag 11 mei.

20 april 2022 - 10:28
Vrolijke Mascottes 1200
Zo leuk is het om op het veld van de Johan Cruijff Arena te staan! © De Brouwer

De Ajacieden trappen om 20.00 uur af tegen de tegenstander uit Friesland. Voor een doordeweekse dag is dat best laat. Kijk dus eerst je ouders lief aan of je tot zo laat mag opblijven. Als je ze verklapt dat dit een mogelijke kampioenswedstrijd wordt, is dat voor een keertje vast geen probleem!

Omdat corona nog steeds niet helemaal weg is, kunnen de winnaartjes helaas niet aan de hand van een speler het veld oplopen. De mascottes verzamelen daarom op het veld, waar ze een paar minuten voor de aftrap met z’n allen op een rijtje wachten op de spelers. We kunnen je alvast verklappen dat dit heel gaaf is!

Aanbevolen
Mascottes voor spannende pot tussen AZ en Ajax gezocht!

In totaal hebben we plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die voor een speler of grensrechter willen staan en één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar) die bij Lucky in de buurt staat.

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met dinsdag 26 april meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Oh ja, je krijgt ook nog een echt mascottediploma mee naar huis. Het kan allemaal niet op!

Prijsvraag: Ajax won eerder dit seizoen met 0-2 op bezoek bij Heerenveen. Wie maakte het openingsdoelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan! Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je al vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >