Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Mascottes voor spannende pot tussen AZ en Ajax gezocht!

Ajax gaat op zondag 8 mei op bezoek bij AZ voor een wel heel spannende uitwedstrijd. Het duel begint om 16.45 uur. Misschien maak jij het Noord-Hollandse onderonsje in het Afas Stadion wel van heel dichtbij mee!

19 april 2022 - 11:49
Mascottes 1200 (1)
Sta jij in Alkmaar ook zo met je helden op het veld? © De Brouwer

Het duel wordt natuurlijk niet gespeeld zonder mascottes. We hebben daarom goed nieuws voor jullie. We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die er maar wat graag bij zijn in Alkmaar!

Wil jij erbij zijn als mascotte voor deze altijd leuke wedstrijd in de eredivisie? Lees dan nog even door. Om kans te maken om met je favoriete spelers op het veld te staan, moet je namelijk een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met zondag 24 april.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en eentje voor je begeleider. Deze plekken bevinden zich in het thuisvak. We hoeven je vast niet uit te leggen hoe spannend deze wedstrijd voor Ajax is, want de strijd om het kampioenschap is volop gaande!

Prijsvraag: in het bekertoernooi won Ajax eerder dit seizoen in Alkmaar met 0-2. Welke speler van Ajax zat met rugnummer 53 op de reservebank?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap tot einde seizoen scoor je vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >