Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Klaassen en Tadic scoren én juichen samen op wallpaper

Ook na moeizaam gewonnen wedstrijden maken we wallpapers. Tegen Sparta was er wederom een kleine inhaalrace voor nodig, maar de drie punten bleven ‘gewoon’ in Amsterdam (2-1). Dat vieren we ingetogen met een blije Davy Klaassen en Dusan Tadic.

10 april 2022 - 09:41
Wpajaspa800
Klaassen juicht, Tadic lijkt vooral opgelucht. © Pro Shots

Ajax wervelde voor de winterstop met vlagen over zijn tegenstanders heen. Na de tussenpauze is alles anders. Meer blessures, meer tegendoelpunten en vooral meer moeite met het winnen van wedstrijden. Uiteindelijk gaat het om de punten. We zijn absoluut blij met de zege op Sparta, maar we hopen stiekem dat onze club ook weer beter gaat voetballen.

Aan de andere kant: als het niet met mooi voetbal gaat, dan maar op wilskracht. Daar kun je prima voor aankloppen bij Klaassen en Tadic. Het duo speelde wederom matig, maar je weet in ieder geval dat er een gezonde dosis aan passie in hen schuilt. Het is dan ook geen toeval dat precies zij op het scorebord kwamen.

Aanbevolen
Ten Hag over inzetbaarheid Ihattaren en twijfelgevallen richting bekerfinale

De gelijkmaker kwam voort uit een mooie combinatie tussen Klaassen en Tadic, al mag ook de snelle ingooi van Kenneth Taylor en de rol van een scherpe ballenjongen niet worden vergeten. Bij de 2-1 ging er een bedankje richting Zeist. Je kunt de pingel geven, maar er gaan ongetwijfeld ook stemmen op om door te laten spelen. 

Als we Klaassen, Tadic, Taylor, de ballenjongen en de VAR samen op de wallpaper hadden kunnen zetten, hadden we dat gedaan. Maar goed, die foto bestaat niet. Dan maar een blije Davy en Dusan. Dat klinkt ook als een prima telefoonachtergrond, toch? 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >