Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - TOP Oss!

Jong Ajax speelt op maandag 4 april om 20.00 uur op sportpark De Toekomst tegen TOP Oss. Voor die wedstrijd zoeken we ballenjongens en -meisjes. Elke winnaar krijgt ook twee wedstrijdkaartjes voor vrienden of familie!

17 maart 2022 - 08:23
Fitz Jim 1200
Onze prijsvraag gaat dit keer over Fitz-Jim! © Pro Shots

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met maandag 21 maart. Natuurlijk moet je wel lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) om te kunnen meedoen.

Als prijswinnaar maak je alle actie op het veld van heel dichtbij mee, namelijk langs de lijn als ballenjongen of -meisje. Jij bezorgt de bal terug bij een speler als deze over de lijn is gegaan. Een belangrijke taak, want door jouw snelle acties blijft het spel lekker soepel lopen.

Tussendoor geniet je natuurlijk van de wedstrijd en kun je de talenten van Ajax aan het werk zien. Zitten er spelers bij waar Erik ten Hag misschien ook iets aan heeft? Eerder dit seizoen werd het nog 1-1 tegen TOP in Oss. De ploeg staat op de veertiende plek, terwijl de Jong Ajacieden vijfde staan.

Als je wint, hoef je niet alleen naar Amsterdam te komen, want elke winnaar krijgt twee wedstrijdkaarten cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij. En qua vervoer kan het voor jou dan weer heel handig zijn.

Nou hup, snel meedoen!

Prijsvraag: tegen welke club maakte Kian Fitz-Jim zijn debuut namens Jong Ajax in het betaald voetbal?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu slechts 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >