Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Feyenoord!

De klassieker staat vast al in je agenda. De spannende wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord wordt zondag 20 maart om 14.30 uur afgetrapt. Daar wil jij vast bij zijn, toch? Snappen we! Daarom maak je als lid van de Ajax Kids Club kans op een setje kaarten voor deze kraker!

07 maart 2022 - 12:06
Win Ajafey Akc 1200
Laat je sjaaltje maar lekker zien tijdens Ajax - Feyenoord! © De Brouwer

We hoeven je niet uit te leggen dat de klassieker een van de meest speciale wedstrijden in een seizoen is. Daar heeft iedereen zin in. Een duel waar we al weken naar uit kijken. Een wedstrijd waar de sfeer in de Johan Cruijff Arena fantastisch is. Dat wil je meemaken, hoor!

Wie weet lukt dat jou. We hebben in totaal vier setjes kaarten klaarliggen. Die verloten we onder Ajax Kids Clubleden (4 t/m 11 jaar) die het juiste antwoord insturen op onderstaande prijsvraag.

Je moet dus lid zijn en ook een ‘Mijn Ajax-account’ hebben. Plus de Ajax-app. Wij zorgen dat de winnaars de kaartjes tijdig in deze app te zien krijgen. De QR-code die je moet scannen bij de stadionpoortjes, wordt vier uur van tevoren zichtbaar.

Dan is het nu tijd voor de prijsvraag zelf. Weet jij het antwoord? Kom dan snel in actie. Je hebt tot maandag 14 maart om het antwoordformulier hieronder in te vullen. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje!

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 1-0 van Feyenoord. Gravenberch maakte het doelpunt. Wie gaf de assist?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid. Een halfjaarlidmaatschap scoor je vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >