Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Warming-up Ajax Life Podcast #47: nog steeds drie prijzen?

Spannend: de halve finale in het KNVB-bekertoernooi tegen AZ bepaalt donderdag of alle vinkjes groen blijven wat betreft Ajax en de prijzen. Er is vrijdag sowieso genoeg om over na te praten in een nieuwe Ajax Life Podcast, want ook de wedstrijd tegen RKC Waalwijk is een finale!

03 maart 2022 - 17:16
Kudus1200ai
Kan Kudus wat betekenen in de komende finales en prijzenjacht? © AFC Ajax

Wie goed naar Erik ten Hag op de persconferentie in aanloop naar AZ-uit luisterde, hoorde dat Ajax nog louter finales speelt de komende weken. Dat klopt ook, want met twee punten voorsprong in de eredivisie is geen misstapje meer veroorloofd. Zondag tegen RKC is net zo belangrijk als donderdag tegen AZ. Dat werk dus, die gedachte.

Aanbevolen
Ten Hag over Wijndal als target en de kracht van AZ

En oja, de kraker thuis in de Champions League tegen Benfica gloort ook aan de horizon! Een goede reden om naar de podcast te luisteren, want voor leden van de Supportersvereniging Ajax hebben we mooi nieuws te melden. Je moet dus luisteren, gewoon doen!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >