Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes gezocht voor Ajax - Sparta!

Het einde van het seizoen komt al snel in zicht... Ajax speelt dit seizoen nog maar drie thuisduels. Sparta-thuis is de eerstvolgende op zaterdag 9 april om 20.00 uur. Voor deze belangrijke wedstrijd zoeken we vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes.

24 maart 2022 - 10:20
Vaandels 1200
Als vaandeldrager krijg je ook een setje kaarten voor de wedstrijd! © De Brouwer

Ajax - Sparta mogen we met recht een belangrijke pot voetbal noemen. De titelrace met PSV is namelijk enorm spannend. Jij maakt kans om erbij te zijn door mee te doen aan onze prijsvraag.

Misschien zien we dan op televisie hoe jij Dusan Tadic een nieuwe bal toegooit als deze over de lijn is gegaan. Een belangrijke taak, want daardoor kan Ajax weer snel in de aanval gaan. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor is het natuurlijk ook volop genieten van de stadionsfeer.

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Sparta. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Je staat dan op het veld en ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft. Daarna ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Ja, je leest het goed. Mooi toch?

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 27 maart. Een dag later nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: in seizoen 1994/1995 won Ajax met 8-0 van Sparta. Wie maakte toen de openingstreffer?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een halfjaarlidmaatschap scoor je al voor 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >