Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen brengen je via alternatieve route naar bekerfinale [VOL]

Ajax neemt het op zondag 17 april om 18.00 uur op tegen PSV in de strijd om de KNVB-beker. Net als in 2019 staat er voor Ajacieden weer een mooi tripje naar De Kuip op het programma. Liever niet bij de Johan Cruijff Arena opstappen? Schrijf je dan in voor een van onze alternatieve SV Ajax-bussen!

30 maart 2022 - 12:23
Bussenbekerfinale800
We hopen op net zo'n mooie als in 2019! © De Brouwer

Al onze bussen zijn volgeboekt!

Belangrijk: scoor eerst je kaartje voor de bekerfinale en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie. Heb je jouw ticket binnen? Mooi, dan kun je nadenken over je vervoer richting Rotterdam.

Er rijden zowel bussen als treinen vanaf de Johan Cruijff Arena, maar je kunt er ook voor kiezen om ergens anders op te stappen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden en Almere. Heb je een treinkaartje? Dan kun je helaas niet wisselen naar een buskaartje. 

Omdat er voor de bekerfinale sprake is van een verplichte vervoerscombi, zijn de kosten voor de alternatieve busreis bij de ticketprijs inbegrepen. In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer.

Al onze bussen zijn volgeboekt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >