Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - RKC Waalwijk!

Wat was het spannend tegen Benfica, hè? We begrijpen heel goed dat je nu nóg meer zin hebt gekregen om een wedstrijd van Ajax live mee te maken. Daarom maak je als lid van de Ajax Kids Club kans op een setje kaartjes voor Ajax - RKC Waalwijk!

24 februari 2022 - 11:08
Win Kaartjes 1200
Juich jij binnenkort ook op de tribune voor je helden? © De Brouwer

Ajax kijken is een feestje en dat wordt alleen maar leuker als je het vanaf de tribunes beleeft. Dat kan door mee te doen aan onze prijsvraag. Misschien ben jij er dan wel bij als Ajax en RKC het op zondag 6 maart om 16.45 uur tegen elkaar opnemen in een al uitverkochte Johan Cruijff Arena!

In totaal hebben we vier setjes kaartjes klaarliggen, die we verloten onder de juiste inzenders. Er zijn nog wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst moet je natuurlijk lid zijn van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes en Dribbelaartjes), maar da’s logisch. 

Daarnaast moet je een ‘Mijn Ajax-account’ hebben, plus de Ajax-app. Wij zorgen dat de winnaars de kaartjes tijdig in hun Ajax-app te zien krijgen. De QR-code wordt vier uur van tevoren zichtbaar.

Dan is het nu tijd voor de prijsvraag zelf. Weet jij het antwoord? Kom dan snel in actie! Je hebt tot en met dinsdag 1 maart om het antwoordformulier hieronder in te vullen. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje.

Welke oud-Ajacied speelt met nummer zes bij RKC?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een halfjaarlidmaatschap scoor je vanaf 7,50 euro. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >