Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Volop uitsupporters in kletsnat fotoverslag van Willem II - Ajax!

We hoopten na stormen Dudley en Eunice op een Ajaxstorm in Tilburg, maar veel meer dan een enorme klap regen kregen we niet. Jurriën Timber zorgde met de enige treffer toch voor een fijne driepunter en wij voor dit fotoverslag.

20 februari 2022 - 03:14
Willem2 Ajax Feb 2022 33
Timber zorgt in Tilburg voor grote opluchting. © De Brouwer

Het voelde weer lekker ouderwetsch. Verzamelen op Noord om daar de bus te pakken voor een onvervalste awayday. Op het dek stonden traditiegetrouw veel touringcars klaar, maar we misten er nogal wat van Oostenrijk. Een deel van de supporters stapte in een heuse ‘love-bus’. Gezellig!

In Tilburg aangekomen was het vooral een gure en zeiknatte bedoening. Dat in combinatie met Ajax werkt niet altijd even lekker, zo weten we uit ervaring. Maar ditmaal liep het goed af. Het Koning Willem II Stadion ging naarmate de wedstrijd vorderde steeds meer op een Aqua Mundo lijken, maar wel eentje waarin Ajax drie punten veiligstelde.

Aanbevolen
Timber verlost Ajax op bezoek bij Willem II en dit valt ons op!

Dat deed het via Jurriën Timber. Hij werkte de bal over de lijn en zichzelf tegen de paal. Een beetje zoals Dusan Tadic in Dortmund. Alles geven voor de winst. En dat werd gewaardeerd in het uitvak. Als je zulke wedstrijden wint, dan… Nou ja, we zeggen het nog maar even niet hardop.

De foto’s hieronder zijn van De Brouwer en Pro Shots. Ben je klaar met plaatjes kijken? Stem dan snel op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Tot in Lissabon!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >