Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 7: Life of Brian

In ons nieuwste magazine lees je nog niets over de gevolgen van ‘de zaak Overmars’. We beperken ons bewust tot het voetbal, zoals het tweeluik met Benfica. Ajax Life 7 valt vanaf vrijdag op de deurmat bij het gros van de leden van SV Ajax. Een voorproefje!

17 februari 2022 - 13:03
Al7 800
Brobbey siert de cover van de zevende editie. © Ajax Life

Zo beantwoordt Dusan Tadic weer vele vragen in de rubriek Vragenvuur. De aanvoerder gaat onder andere concreter in op zijn ambities als trainer en vertelt welke potentiële assistent-trainers hij om zich heen in de kleedkamer ziet.

Denkend aan Benfica, herinneren we ons de late winnende treffer van Noussair Mazraoui in de Johan Cruijff Arena in 2018/2019. Dat bracht ons op het idee de volgende lijst samen te stellen: succes in de slotfase.

Brian Brobbey siert de cover. Nu even buitenspel met een knieblessure, maar in januari in Utrecht en Eindhoven van groot belang in de titelstrijd. Hoe kijkt de spits terug op de afgelopen maanden – en belangrijker – zien we hem volgend seizoen ook in Amsterdam?

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 7 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Verder verdiepten we ons in Nélson Veríssimo, de interim-trainer van Benfica. Hij heeft het niet gemakkelijk in Lissabon. Zijn zoektocht naar de juiste formatie gaat gepaard met mindere resultaten. Wat wordt zijn plan tegen Ajax?

Huistekenaar Joep Bertrams leefde zich uit bij het gegeven dat Ajax serieus aan de slag is gegaan met Mohamed Ihattaren.

Columnist Sonny Silooy dook in zijn geheugen en vertelt vermakelijk over zijn eerste ervaring met een Portugese club, FC Porto in 1985.

Oudere Ajacieden herinneren zich de beslissingswedstrijd tussen Ajax en Benfica in Parijs (1969) nog wel. Zo’n vijftigduizend (!) Ajacieden toverden Stade de Colombes om tot een Ajaxbolwerk. We spreken de man die de invasie faciliteerde tijdens zijn kaartenjacht in Parijs.

Aanbevolen
Ajax Life 7: win boek over het Ajaxshirt, Van der Meijde of editie Hard Gras!

Op De Toekomst interviewden we Kristian Hlynsson. De middenvelder van Jong Ajax heeft het naar zijn zin bij Ajax, maar wat voor middenvelder vindt hij zichzelf? Verder spraken we keepster Regina van Eijk (Ajax Vrouwen) en portretteerde David Endt verdediger Mateja Milovanovic (Ajax onder 18).

In de rubriek Talenten van Toen blikken we met Ajax A2 terug op het seizoen 1986/1987 en het leven ná Ajax. Een veelal Amsterdams jeugdteam vol lolbroeken en pechvogels.

In de rubriek Arena-pionier blikt Richard Witschge (52) terug op zijn eerste stappen in het stadion. “Ik wilde terug naar huis, helemaal omdat er zo’n futuristisch stadion werd gebouwd,” aldus de voormalig middenvelder.

Wil jij ons magazine ook ontvangen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Een halfjaarlidmaatschap scoor je nu voor de logische prijs van 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >