Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 7: win boek over het Ajaxshirt, Van der Meijde of editie Hard Gras!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen en we hebben veel leuks in de aanbieding!

17 februari 2022 - 13:00
Boekenal7 800
Mooi of niet, een iconisch shirt was dit sowieso! © AFC Ajax

In het zevende nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie uiteenlopende boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans om één van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

Allereerst maak je kans op ‘Het Ajax Shirt’. Een boek voor shirtjesfetisjisten om naar uit te kijken. Samen met een aantal fanatieke verzamelaars heeft uitgeverij Kick de lat hoog gelegd. Dit moet hét boek over Ajaxshirts worden.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 7 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Daarnaast valt het boek ‘Andy!’ te winnen. Een boek over Van der Meijde? Dat was in 2012 toch al fraai opgetekend? Klopt. Maar Andy vond dat hij na zijn ervaringen als ‘succesvol social mediaman’ meer te melden had. De verhalen over drugs en hoerenbezoek kenden we al. Interessanter zijn de passages waarin de oud-Ajacied vertelt over zijn groei op YouTube. 

Tot slot maak je kans op de 142e editie van Hard Gras. Altijd al gefascineerd door het fenomeen ‘voetbalouders’? Lees dan de verhalen van Ilse Warringa in Hard Gras. De herkenbaarheid uit de eigen voetbalkantine druipt van het papier. Bemoeizuchtige ouders, trainers en voorzitters met een ego en de eeuwige spagaat tussen plezier en prestatie. 

Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan Ajax Life 7 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de zevende editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 10 maart. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: In welke stad is Hlynsson opgeroeid?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! Voor een halfjaarlidmaatschap betaal je nu de logische prijs van 14 euro. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >