Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van oefenduel tussen Ajax en Telstar

Ajax speelt vrijdag een oefenwedstrijd tegen Telstar. Het duel is live te volgen via YouTube en het digitale huis van onze club.

29 december 2022 - 17:59
Bassey Oefenduel 1200
Ajax speelt vrijdag zijn laatste duel van 2022. © AFC Ajax

De start van de tweede seizoenshelft komt in rap tempo dichterbij. Zondag 8 januari moet de ploeg van Alfred Schreuder klaar zijn voor de hervatting van de eredivisie. Dan wacht het uitduel bij NEC.

Door het winterse WK werkte Schreuder lange tijd met een incomplete spelersgroep. Nu alle uitgevlogen internationals terug zijn in Amsterdam, kan de focus weer volledig op het clubvoetbal. Om bij de hervatting van de competitie optimaal voorbereid aan de aftrap te verschijnen, spelen de Amsterdammers vrijdag om 12.00 uur nog een oefenwedstrijd.

Het laatste duel van Ajax in 2022. Telstar, de huidige nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie, is de tegenstander. Eerder werkte de destijds nog uitgedunde ploeg van Schreuder al oefenduels af met Blackburn Rovers (0-2-nederlaag) en FC Volendam (5-4-overwinning).

Dat waren oefenpotjes die qua spel niet direct vrolijk stemden. Hopelijk komt Ajax tegen Telstar beter voor de dag en kan er wat vertrouwen worden getankt. De wedstrijd wordt op De Toekomst achter gesloten deuren afgewerkt. Toch kunnen we als supporters de verrichtingen van ons cluppie live volgen.

De wedstrijd wordt namelijk live uitgezonden op YouTube en het digitale huis van onze club. Als je niets wilt missen, is het belangrijk om 12.00 uur in te schakelen. Alvast veel kijkplezier!

Aanbevolen
Top in 2022: van chagrijn naar extase door vele late Ajaxtreffers

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >