Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom naar nieuwjaarsconference van SV Ajax! [UITVERKOCHT]

Supportersvereniging Ajax gaat weer het theater in! De Kleine Komedie om precies te zijn. Zorg dat je maandag 9 januari 2023 vrijhoudt in de agenda. Dan staat onze nieuwjaarsconference gepland. Je kunt je hieronder inschrijven.

08 december 2022 - 10:58
Conferance800
Ben jij er dit jaar ook bij? © SV Ajax

Alle kaartjes zijn verkocht! We wensen de bezoekers vast veel plezier. 

Het was een bewogen Ajaxjaar, met een foutloze groepsfase in de Champions League, het 36ste landskampioenschap en een regelmatig kolkende Johan Cruijff Arena. Helaas zagen we ook spelers vertrekken, terwijl er dit seizoen minder te juichen valt dan normaal. 

Een jaar met hoogte- en dieptepunten dus. Het leek ons daarom een goed idee nog één keertje achterom te kijken. En wel op geheel eigen wijze! Peter Heerschop en Viggo Waas nemen je in onze nieuwjaarsconference ‘Het gouden boekjaar’ mee door 2022. 

Als lid van Ajax Life ben je van harte uitgenodigd om de nieuwjaarsconference te bezoeken. De voorstelling begint om 19.30 uur en de deuren van de zaal gaan een klein halfuurtje eerder open. Het is mogelijk om na afloop nog een borreltje te doen.

We hebben nog 350 stoelen te vullen. Je kunt in het formulier hieronder maximaal twee kaartjes per persoon kopen. De prijs bedraagt 10 euro per ticket. Daar zitten twee consumpties bij inbegrepen. Inschrijven kan tot en met donderdag 22 december.

In het kort: 
Wat: nieuwjaarconference SV Ajax: Het gouden boekjaar
Waar: De Kleine Komedie
Wanneer: maandag 9 januari 2023
Aanvang: 19.30 uur

Hopelijk tot dan! 

Alle kaartjes zijn verkocht! We wensen de bezoekers vast veel plezier. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >