Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitgedunde selectie strijkt voor winters trainingskamp neer in Marbella

Ajax stapt na dit weekeinde in het vliegtuig naar Spanje voor een winters trainingskamp. De ploeg van Alfred Schreuder slaat van maandag 28 november tot en met zaterdag 3 december de tenten op in Marbella.

24 november 2022 - 14:10
Rensch Trainingskamp 1200
Ajax kiest ditmaal voor Spanje. © AFC Ajax

Althans, we hebben het hier over de uitgedunde selectie van Schreuder. Heel wat Ajacieden zijn immers actief op het WK in Qatar. De spelersgroep die naar Spanje afreist, bestaat zodoende uit de niet-internationals, aangevuld met spelers uit Jong Ajax en de jeugd.

De voorbereiding op de tweede seizoenshelft krijgt natuurlijk pas echt vorm wanneer de hoofdcoach weer over een complete spelersgroep beschikt. Het veelbesproken winterse WK is voor clubs dan ook allerminst ideaal. Na de feestdagen is er weinig tijd tot de hervatting van de eredivisie. Daarom reist Ajax komende week al af naar de zon.

Aanbevolen
Wie gingen er sinds 1990 als Ajacied namens Oranje mee naar een WK?

De reden laat zich raden: in de Spaanse badplaats is het met temperaturen rond de twintig graden nog goed toeven. Een trainingsweek draagt vaak bij aan een stukje teambuilding en een andere omgeving kan nooit kwaad.

Het exacte programma van de trainingsweek wordt nog in elkaar gedraaid. Wel is duidelijk dat de dagelijkse oefensessies besloten zijn. Voor supporters die in Spanje verblijven, is het dus niet mogelijk de trainingen bij te wonen.

Ajax is voornemens op de afsluitende ochtend een oefenduel te organiseren. Mochten hier wel supporters bij aanwezig kunnen zijn, dan maken we uiteraard zo snel mogelijk geluid.

Ajax Life Podcast special: Sonny Silooy over 14 jaar Ajax

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >