Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop thuisduels tweede seizoenshelft

Ajax strompelde de laatste weken naar de winterstop. Toch is de kans groot dat we na het WK niet kunnen wachten tot het balletje weer gaat rollen in de Johan Cruijff Arena. We hebben informatie over de losse kaartverkoop!

18 november 2022 - 15:18
Publiek 1200
Vanaf de tribune naar Ajax kijken, blijft het leukst! © De Brouwer

Ajax speelt in de tweede seizoenshelft nog tien thuiswedstrijden, te beginnen op zaterdag 14 januari tegen FC Twente. De overige eredivisieduels worden gespeeld tegen FC Volendam, RKC Waalwijk, Sparta, NEC, Feyenoord, Fortuna Sittard, FC Emmen, AZ en FC Utrecht.

De eerste zeven thuisduels gaan komende week in de verkoop via de digitale ticketshop. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen Emmen, AZ en Utrecht start later in het seizoen. Seizoenkaarthouders hebben op maandag 21 november en dinsdag 22 november de mogelijkheid om per duel één kaart bij te kopen. Bijkopen voor de klassieker is niet mogelijk.

Leden van Supportersvereniging Ajax zijn vanaf woensdag 23 november om 10.00 uur aan de beurt. Voor het treffen met Feyenoord kan één ticket per lidmaatschap worden gescoord, terwijl dat voor het thuisduel met FC Twente twee kaarten zijn. Voor de overige duels zijn vier stuks per lidmaatschap te bemachtigen.

Zijn er dan nog kaartjes over? Dan vervolgt de verkoop zich op basis van onderstaande verkoopschema’s. 

Wil je ook voor andere Ajacieden kaarten bestellen? Check dan even deze video. Daarin wordt uitgelegd hoe je Friends & Family toevoegt via Mijn Ajax. Het is raadzaam er spoedig bij te zijn, want door het hoge aantal seizoenkaarthouders is de beschikbaarheid beperkt.

Let op: de speeldata en -tijden staan nog niet vast. Deze worden spoedig door de KNVB bekend gemaakt.

Schermafbeelding 2022 11 18 Om 15.14.15

Schermafbeelding 2022 11 18 Om 15.15.17

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >