Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Doe mee aan de Fun Games bij Ajax - Vitesse!

Iedere jonge Ajaxsupporter droomt ervan om zelf een keer te scoren in de Johan Cruijff Arena. Goed nieuws, want dat kan met de Ajax Fun Games! Sta jij in de rust van het duel tussen Ajax en Vitesse op het heilige gras?

07 november 2022 - 13:10
Fun Games Plaatje 1200
Tof, scoren in de Arena! © De Brouwer

We kunnen je alvast verklappen dat dit een ervaring is om nooit te vergeten. Wanneer krijg je immers de mogelijkheid om te scoren op het veld van jouw favoriete voetbalclub?

Nou, op woensdag 9 november! Dan speelt Ajax om 20.00 uur de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Huh, is dat niet een beetje snel? Klopt! Daarom zit er ook de nodige spoed achter deze prijsvraag. We zoeken twaalf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die hun droom nog deze week willen verwezenlijken.

Tien daarvan rennen in de rust vanuit de middencirkel met de bal aan de voet richting de goal. De twee andere leden proberen de ballen juist tegen te houden, als heuse keepers. In het prijsvraagformulier hieronder kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Klinkt goed, toch? Dan is het nu zaak om als de wiedeweerga het juiste antwoord te geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met dinsdag 8 november 09.00 uur meedoen. Daarna nemen we direct contact op met de winnaars.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Succes!

Prijsvraag: bij welke Italiaanse club voetbalde oud-Ajacied Mitchell Dijks voordat hij bij Vitesse neerstreek?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >