Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax Life Pubquiz bij BLVD020 voelt direct vertrouwd

Missen we Ajax al een beetje tijdens de huidige winterstop-XL? De teams die maandag meededen aan onze Ajax Life Pubquiz in ieder geval wel. In de strijd om eeuwige roem, werden de hersenen weer flink gekraakt. Tijd voor foto’s!

29 november 2022 - 11:27
Pubquiz 1200
Hier worden de hersenen flink gekraakt. © Pro Shots

De Ajax Life Pubquiz is terug, maar op een nieuwe locatie. Dit seizoen strijken we neer bij BLVD020. Wie regelmatig naar het stadion gaat, kent deze locatie aan de Johan Cruijff Boulevard vast wel. Met een hapje, drankje en acht strijdlustige teams waren alle ingrediënten voor een gezellige quizavond weer aanwezig.

Zoals altijd zagen we veel peinzende koppies. Vragen over de historie van onze mooie club kunnen soms best pittig zijn. En wat te denken van bijvoorbeeld bijnamen en plaatjesrondes? Dan is het fijn om in een team te zitten, want iedereen weet wel iets.

Aanbevolen
Welke ex-Ajacieden kunnen in actie komen tijdens WK in Qatar?

Een nieuwe locatie dus, maar verder voelden veel zaken vooral vertrouwd. Zoals? Nou, bijvoorbeeld dat team Yakubu 22 zoals altijd op de tweede plaats eindigde. Dat is geen verrassing meer, toch? We hebben er al veelvuldig geintjes over gemaakt, dus die laten we ditmaal maar achterwege.

De hoofdprijs was voor Team G. Zij wisten het meest van iedereen en gingen aan de haal met vier kaartjes voor het Europa League-duel tussen Ajax en 1. FC Union Berlin. Tof!

Onze fotograaf van Pro Shots bracht de gezellige avond in beeld. Bekijk onderstaande foto’s maar.

Wil jij ook een keer meedoen aan een van onze pubquizzen of andere evenementen? Sluit je dan snel aan bij Supportersvereniging Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >