Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes beleven vrolijke dag bij Lucky’s Sinterklaasfeest!

Het heerlijk avondje laat nog even op zich wachten, maar Lucky vierde zondag al een groots Sinterklaasfeest! Samen met tweehonderd leden van de Ajax Kids Club ontving onze vrolijke lynx de goedheiligman en zijn pieten. Bekijk de beelden maar!

21 november 2022 - 11:43

Het werd een dolle boel in het supportershome van Ajax. Dat kun je wel aan Lucky overlaten, maar zeker ook aan de vrolijke pieten. Samen met de kindjes werden er talloze Sinterklaasliedjes gezongen, werd er gesmikkeld van strooigoed en maakten de fotocamera’s overuren. Je kunt immers maar één keer per jaar op de foto met Lucky én de Sint.

De goedheiligman en zijn pieten vertelden de kinderen een spannend verhaal. Daarnaast kregen we het verlanglijstje van Lucky te zien. We kunnen iedereen verklappen dat de kampioensschaal ook dit jaar weer op het wensenlijstje staat.

Ondertussen moesten er de nodige probleempjes worden opgelost. Zo was de sleutel van de pakjeskamer zoek. Potjandorie! Gelukkig schoten de aanwezige kinderen te hulp. De sleutel werd al snel gevonden, waarna het Sinterklaasfeest echt kon losbarsten. Met nog meer liedjes, pietendiploma’s en een cadeautje bij vertrek!

Onze fotograaf van Pro Shots bracht de sfeervolle middag in beeld. Ook hebben we een video voor je gemaakt. Na het zien van deze beelden kunnen wij niet wachten tot het 5 december is!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >