Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters onderwerpen Tadic aan vragenvuur in Ajax Life Podcast

Het was woensdag een hele toffe dag voor tien leden van Supportersvereniging Ajax. Zij waren uitgenodigd in de skybox van Dusan Tadic, waar we een bijzondere Ajax Life Podcast met de captain opnamen.

20 oktober 2022 - 10:12

Het was een drukke dag voor onze aanvoerder, want de biografie ‘Tadic, ultieme prof’ werd volop gepromoot. Tadic begon in de fanshop van Ajax. Daar signeerde hij talloze boeken en ging hij op de foto met supporters. Daarna was hij de hoofdgast in onze Ajax Life Podcast.

De opnamelocatie was gaaf: de skybox van Tadic zelf. Die was afgeladen, want tien enthousiaste prijswinnaars van SV Ajax mochten hem het hemd van het lijf vragen. Natuurlijk was ook Sander Zeldenrijk – auteur van de biografie – van de partij om te vertellen over het boek. 

Aanbevolen
Krijg als lid van SV Ajax korting op Tadic-biografie!

En Tadic? Die had er zin in, hoor! Hij gaf vrolijk antwoord op alle supportersvragen. Zo leerden we dat hij na zijn voetbalcarrière trainer wil worden bij Ajax. Wil hij het eerste elftal ook ooit trainen? “Ja! Je moet eerst leren en dan naar Ajax 1,” klonk het ambitieus.

Wij van WC-eend raden je absoluut aan om onze podcast met Tadic en de supporters te luisteren. Wat de aanvaller zou doen als hij met haarverlies krijgt te maken? Wordt het dan haartransplantatie of gaat hij ‘Pak kaal’? Nou ja, luister maar gewoon, haha!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >