Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Speel ook in november weer mee met onze SV Ajax Poule!

Heb jij een glazen bol op je nachtkastje staan? Dan is dit echt iets voor jou! Laat de meestervoorspeller in jezelf los met onze SV Ajax Poule. Iedereen kan gezellig en gratis meespelen!

31 oktober 2022 - 14:16
Juichen Poules 1200
Wat verwacht jij van Ajax in november? © Pro Shots

Weet jij de voetbaluitslagen altijd beter te voorspellen dan je vrienden? Dan is dit de mogelijkheid om dat voor eens en altijd te bewijzen. Schrijf je snel in en troef je mede-Ajacieden af! Hoe snel klim jij in het algemeen klassement?

Leden van SV Ajax dingen mee naar prijzen. Voor de winnaar van het algemeen klassement, dat over een heel seizoen gaat, ligt een door de selectie gesigneerd shirt klaar. Niet-leden beleven ook een hoop plezier en doen een greep naar eeuwige roem.

Ben je kansloos als je nu pas instapt? Zeker niet! Er bestaat ook zoiets als een maandprijs. Zo ging de winnaar van de maand oktober aan de haal met twee kaarten voor Ajax - PSV! Ook in november zijn er weer genoeg potjes te voorspellen en maak je kans op een toffe Ajaxprijs!

Als je meespeelt, laat je jouw licht schijnen over de wedstrijden van Ajax, maar ook de overige potjes in de eredivisie voorzie je van een voorspelling. Rond Ajaxwedstrijden hebben we zelfs een extraatje. Zo kun je een speler aanwijzen van wie jij doelpunten verwacht. Op die manier sleep je extra punten binnen!

Klinkt allemaal leuk toch? Nou, dat vinden wij ook. Hup, inschrijven allemaal! Je moet wel ouder zijn dan achttien jaar. Dit heeft ermee te maken dat voorspellen neerkomt op ‘gokken’ en dat mag pas als je meerderjarig bent, vandaar.

Lijkt het je leuk mee te doen? Voor Android-gebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules.

Aanbevolen
Met deze 23 spelers reist Ajax af naar Glasgow

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >