Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Met deze 23 spelers reist Ajax af naar Glasgow

Ajax is onderweg naar Schotland voor de Champions League-confrontatie met Rangers FC. Er zijn 23 spelers het vliegtuig ingestapt.

31 oktober 2022 - 11:03
Rangers Uit 1200
Bassey keert terug naar de plek die hij goed kent. © AFC Ajax

Alfred Schreuder kan in Schotland beschikken over een volledig fitte selectie. Zelfs Ahmetcan Kaplan is mee, al zal hij niet plaatsnemen op de bank. Ook achter de naam van Brian Brobbey staat een klein vraagteken. Verder zien we eigenlijk geen verrassingen in de selectielijst. De groep is zodanig fit, dat talenten achterblijven in Amsterdam.

Ajax trapt dinsdag om 21.00 uur (20.00 uur lokale tijd) af tegen Rangers. We zijn benieuwd hoe de spelers voor de dag komen. Zeker na de tikken op de neus die ze in deze groepsfase te verwerken kregen. Die kwamen stevig aan. De rug moet echter recht en de kop omhoog. Dapp’re strijders, fier en koen. Zo is het.

Het uitvak in Ibrox Stadium is gevuld met 2648 Ajaxsupporters. Dat vinden we klasse! Hopelijk krijgen zij een mooie wedstrijd voorgeschoteld. We zien graag hoe Ajax de deur van de Champions League in elk geval in stijl achter zich sluit.

Aanbevolen
Ajacieden sluiten Champions League af met corteo in Glasgow

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >