Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Het fotoverslag van Ajax - Napoli dat we liever niet hadden gemaakt

We proberen de ontluisterende 1-6-nederlaag tegen Napoli te verteren. Dat is niet zo makkelijk. Het werd een gedenkwaardige avond, maar om totaal de verkeerde redenen. Het ongeloof spat dan ook van ons fotoverslag af.

05 oktober 2022 - 11:03
Ajanap 1200
Veel supporters haken voortijdig af. Pijnlijk om te zien. © De Brouwer

We maken fotoverslagen van alle wedstrijden, dus ook als er wordt verloren. En verloren werd er. En niet zo’n beetje ook. Het duel met Napoli gaat de boeken in als een sportief rampzalige exercitie. Ajax ging er keihard af. Zonder vaseline.

Supporters reageerden op uiteenlopende manieren. Boosheid, droefenis, totale gelatenheid, ongeloof en frustratie. Het hele pakket aan beschikbare emoties kwam voorbij. We zijn de laatste jaren enorm verwend geweest. We genoten veelal volop en een demasqué als tegen Napoli zijn we simpelweg niet meer gewend.

Aanbevolen
Tadic heeft begrip voor emotie van vroeg vertrekkende supporters

Toch delen we dit fotoverslag. Al is het maar voor in de boeken. En vooral ter later besef dat je dalen nodig hebt om straks weer te kunnen genieten van nieuw succes. “Soms moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt,” zei Johan Cruijff ooit. We kunnen stellen dat er tijdens Napoli-thuis wel het een en ander gebeurde... 

De foto’s hieronder zijn geschoten door De Brouwer en Pro Shots.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >