Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Glasgow en training kijken!

We nemen in Glasgow afscheid van het Champions League-seizoen. Rangers FC-uit is de laatste Europese awayday op het hoogste niveau. Ondanks de regen is het in Schotland prima toeven. Tijd voor foto’s!

31 oktober 2022 - 22:32
Fotoverslagranaja800
Glasgow heeft een paar fraaie muurschilderingen. © Ajax Life

Glasgow kan het best worden omschreven als een bruisende stad, waar oude en moderne architectuur samenkomen. Het straatbeeld wisselt continu. Van fraaie historische gebouwen tot futuristische winkelstraten. 

Op mooi weer hoef je hier echter niet te rekenen. Het is grijs, nat en guur. Toch weerhoudt dat Ajacieden niet om de stad te verkennen. Als er onderdak is gevonden in een pub, gaan de regenjassen uit en verschijnen er tal van Ajaxshirtjes. 

Verder was het fijn dat we weer ouderwetsch training konden kijken. Onder het toeziend oog van een groepje supporters bereidde de selectie zich op Ibrox voor op het duel met Rangers.

Voordat het balletje voor de laatste keer gaat rollen dit Champions League-seizoen, is het tijd om plaatjes te kijken. Met de hartelijke groeten uit Glasgow!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >