Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden genieten van relaxte sfeer in Volendam

De uitwedstrijd bij FC Volendam (2-4) was niet goed voor ons hart. Toch hielden we een heel fijn gevoel over aan deze awayday. Simpelweg omdat we met vrij vervoer mochten afreizen naar het vissersdorp. We konden volop genieten. Bekijk de foto’s maar!

Door Jordy Haak
09 oktober 2022 - 10:04
Terras 1200
Genieten met een hoofdletter G! © De Brouwer

Het sportieve verhaal kunnen we kort houden. Na een reeks belabberde wedstrijden, voelt het fijn om weer een keer drie punten bij te schrijven. Daar is het meeste wel mee gezegd. Ajax maakte het immers onnodig spannend in het Kras Stadion en zakte nog bijna door zijn hoeven.

Na het laatste fluitsignaal slaakten we een zucht van verlichting. Toch was het een memorabele dag. Dat had alles te maken met de vrijheid die we hadden om Volendam op eigen houtje te bezoeken. De terrassen op De Dijk zaten al vroeg in de middag goed vol. Visje, biertje, alles.

Geen verplichte vervoersregelingen, maar gewoon gezelligheid in het centrum. Het is jammer dat deze vrijheid tegenwoordig een unicum is in Nederland. Het liefst zouden we wekelijks ons cluppie op deze ontspannen wijze achternareizen.

We hadden het in ons wedstrijdverslag over billenknijpen met een hoofdletter B. Daar was niets aan gelogen, maar het tripje was genieten met een hoofdletter G. Onze fotograaf De Brouwer legde alles weer haarfijn vast.

Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je ook nog je stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >