Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wil Ihattaren redden en weer voetballer maken

Terwijl de komst van Steven Bergwijn verder weg lijkt dan ooit, komt gelijktijdig nieuws binnen in de categorie ‘die zagen we niet aankomen’. Ajax is serieus in gesprek met Mohamed Ihattaren. De negentienjarige heeft zelfs al een onderhoud gehad met Erik ten Hag.

20 januari 2022 - 13:11
Ihattaren 1200
Gaan Ajax en Ihattaren een match worden? © Pro Shots

De nog altijd jonge middenvelder heeft al veel achter de rug in zijn nog prille voetballeven. Momenteel werkt hij aan een terugkeer. Dat doet hij onder anderen met Gerald Vanenburg, techniektrainer bij Ajax. We zagen eerder al foto’s van de middenvelder die zich onder begeleiding van Vanenburg in het Olympisch Stadion in het zweet werkte.

Volgens De Telegraaf heeft de zaakwaarnemer van Ihattaren, Ali Dursun, al gesproken met directeur voetbalzaken Marc Overmars. Ook het contact met Juventus is al gelegd. Er zou zijn gesproken over een huurconstructie van anderhalf jaar, eveneens als over een optie tot koop. Ihattaren vertrok afgelopen zomer naar Juve, dat hem direct doorverhuurde aan Sampdoria. Het hele avontuur werd een drama.

Aanbevolen
Ihattaren laat Ajacieden gniffelen met uitspraken over transfer

Ihattaren liet de afgelopen weken een aantal keer van zich horen en gaf zijn visie op wat er allemaal verkeerd was gegaan. Het lag – zo leek het – volgens hem vooral aan anderen. De jonge voetballer kreeg privé al flink wat voor de kiezen en wie recent beelden van Ihattaren zag, zou een tikje geschrokken kunnen zijn.

Afijn, Ajax durft het aan om deze toch sensationele gok te nemen om van Ihattaren weer een echte profvoetballer te maken. Er zal flink wat werk aan de winkel zijn om dat voor elkaar te krijgen, maar wie weet blijken Ajax en Ihattaren een match en kan Ten Hag de voetballer op de juiste wijze raken. Dan snijdt het mes aan twee kanten.

We zijn enorm benieuwd of Ihattaren daadwerkelijk neerstrijkt bij Ajax en welke nieuwe hoofdstukken de spelmaker aan zijn nu al dikke voetbalboek toevoegt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >