Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Unieke Beelden: De Ligt vist bal uit sloot tijdens potje voetgolf

In onze zoektocht naar Unieke Beelden, zijn we ditmaal bij een filmpje van onszelf uitgekomen. Ajax Jonge Schare-lid Gijs Zanten mocht in 2017 een potje voetgolfen met Matthijs de Ligt. Een bijzonder middagje, dat minstens net zo’n bijzonder filmpje opleverde!

02 september 2021 - 14:54

Wat een geluk. Ben je fervent Ajacied en dan win je een hele dikke meet and greet met De Ligt. Ook niet zomaar een ontmoeting, maar gewoon een middagje voetgolfen. Tof! En dus reed het duo vol enthousiasme in een buggy de baan op.

Daar leerde Gijs zijn grote voorbeeld beter kennen en natuurlijk wilde hij alles van De Ligt weten. Wie zijn bijvoorbeeld zijn beste maten op de club? “Dat zijn er eigenlijk twee. Carel Eiting en Frenkie de Jong. Die ken je waarschijnlijk wel,” horen we de verdediger antwoorden.

Een antwoord dat veelzeggend is voor de stormachtige ontwikkeling die De Jong – en ook De Ligt zelf – daarna zou doormaken. De rest is geschiedenis.

Vooral mooi om te zien is hoe nuchter, enthousiast en spontaan De Ligt is tijdens het potje voetgolf. Bal in de sloot? Zelf halen! En dus zien we de huidige verdediger van Juventus met een lange stok het lederwaar uit het water vissen.

Wie er uiteindelijk wint? Daar moet je het filmpje zelf maar even voor bekijken! Twee minuutjes kijkplezier, waarin we vooral veel vrolijkheid zien!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >