Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag elf: met welke Ajacieden sla jij de eerste slag in de Champions League?

We zijn benieuwd wie Davy Klaassen graag op zijn eigen plek ziet starten tegen Sporting Clube de Portugal. Wie weet start de geblesseerd in Amsterdam achtergebleven middenvelder de Ajax Life-app wel op om zijn trainer advies te geven met zijn favoriete #tenhagself. Kun jij ook doen, hoor!

14 september 2021 - 21:22
Alvalade 1200
Op dit veld moet het gebeuren... Maar met welke #tenhagself? © Ajax Life

De kans is natuurlijk tamelijk groot dat Ten Hag kiest om Steven Berghuis achter de spits op te stellen. Precies zoals gebeurde op bezoek bij PEC Zwolle (0-2). Ook tegen Vitesse (5-0) viel hij in op de tien-positie. We zijn benieuwd of jij het ook een goed plan vindt. Via onze app kun je uitstekend je mening verkondigen, zelf je opstelling in elkaar flansen én delen op socials!

Met Nico Tagliafico en Lisandro Martínez terug in de gelederen kan Ten Hag in elk geval de nodige grinta binnen de lijnen brengen. Tegen een opponent uit Portugal kan dat best fijn zijn. Ajax moet zich vooral niet laten provoceren en meer van die dingen.

Maar hé, misschien zie jij meer in het idee om Devyne Rensch op linksback te laten staan. Kan allemaal. En wat doe je met Sébastien Haller? Vinkjes of niet, laat jij de spits staan of kies je wellicht liever voor de variant met Dusan Tadic centraal voorin. En wat doe je dan op de flanken? Maarten Stekelenburg is in elk geval fit, dus hij kan onder de lat.

Aanbevolen
Klaassen blijft thuis, deze twintig Ajacieden reizen naar Lissabon

Vragen, vragen, vragen! En jij mag ze allemaal zelf van antwoord voorzien, dus ga naar onze Ajax Life-app, selecteer het duel met Sporting en ga aan de slag. Selecteer een elftal Ajacieden waarvan Ten Hag denkt: waarom heb ik daar zelf niet aan gedacht? 

Vergeet jouw briljante en onovertroffen opstelling vooral niet te delen op socials, voorzien van #tenhagself. Kijk dan of jouw keuzes tot ophef leiden of dat andere supporters het juist met je eens zijn. Stukje discussie is hoe dan ook altijd goed.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >