Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kraak je wit-rood-witte hersens en doe mee aan digitale Ajax Life Pubquiz!

Als jij niet naar onze pubquiz kunt komen, dan brengen we de pubquiz toch gewoon naar jou toe?! Zo doen we dat. Op die manier kunnen we mooi testen of jouw Ajaxkennis een beetje op peil is. Kortom, omcirkel maandag 25 oktober in je agenda en schrijf je in voor een nieuwe digitale Ajax Life Pubquiz!

30 september 2021 - 09:53
Online Pubquiz 1200
Weet jij veel van Ajax of denk je dat te weten? Doe dan gezellig mee! © Pro Shots

We hebben via Zoom ruimte voor vijftig teams, dus dat is serieus veel. We hebben inmiddels al wat ervaring opgedaan met een digitale pubquiz en het is echt hartstikke leuk! Zo leuk dat we dit elke laatste maandag van de maand voor onze leden organiseren. Doen we graag!

Ja, oké, je moet zelf je drankje inschenken en een zak chips openscheuren, maar daarna is het gewoon als vanouds. Klinkt goed? Ja toch! Je kunt maandag de 25ste vanaf 19.30 uur inbellen, wij regelen dat jouw team een eigen 'kamer' krijgt om te kunnen overleggen en om 20.00 uur gaan we van start.

Aanbevolen
Gezellige Ajax Life Pubquiz in Bar Hout weer groot succes!

Via het formulier onderaan de tekst geef je je op als deelnemer. Je kunt je per lidnummer één keer aanmelden en het aantal tickets dat je bestelt, moet gelijkstaan aan het aantal personen waaruit je team bestaat. Een duo is het minimum, een kwartet het maximum.

Alle deelnemers krijgen voor we losgaan nog een mail met informatie. Goed om te weten is dat we voor het winnende team een toffe prijs hebben klaarliggen. Het team dat op de veertiende plek eindigt, krijgt eveneens een aardigheidje. Da’s logisch! En geen zorgen, de fysieke pubquizzen in Bar Hout blijven we ook gewoon organiseren!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >